Волейболистите на Дея спорт (Бургас) се класираха на 1/16-финали на третия по

...
Волейболистите на Дея спорт (Бургас) се класираха на 1/16-финали на третия по
Коментари Харесай

Мартин Иванов: Не спряхме да вярваме и да се борим за победата

Волейболистите на Дея спорт (Бургас) се класираха на 1/16-финали на третия по мощ европейски шампионат - " Чалъндж къп " в дебютното си присъединяване, откакто победиха испанския Гуагуас (Лас Палмас) с 3:1 гейма в мача-реванш в морския град.

Ето какво сподели пред BGvolleyball.com след срещата либерото на бургазлии Мартин Иванов:
 Дея спорт напред в Дея спорт напред в " Чалъндж къп " след поврат и " златен " гейм против Лас Палмас
" След подобен мач постоянно има доста страсти,но по-хубавото е, че те са положителни. Освен от успеха в зала " Младост " имаше основана неповторима атмосфера от публиката ни! След изгубен първи мач и изгубен първи гейм в реванша нещата се свеждат до две думи “отбор ” и “ темперамент ” -  за мен това е формулата. Не спряхме да имаме вяра и да се борим за успеха. Искахме да продължим напред и да покажем, че пътят, по който вървим, е верен! "  

" В евротурнирите няма слаби тимове по този начин, че ни чакат здрави борби. Програмата е извънредно натоварена и за шампионата, по този начин, че най-важното е да сме здрави, другото съм сигурен, че ще го реализираме ", добави либерото.

" Срещу Монтана ни чака мач, който сигурно няма да е елементарен. Изправяме против стойностен тим в негостоприемна зала ", приключи Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР